Home Producten en diensten Uitgangspunten Voorstellen Contact
 
 
 
Voorstellen

Dineke van Kooten (1963) heeft politieke wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Leiden en massacommunicatie aan de Rijksuniversiteit van Utrecht gestudeerd. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als stafmedewerker public relations en voorlichting bij diverse bedrijven, is zij chronisch ziek en gehandicapt geworden. Na exact 14 jaar ziek te zijn geweest, is ze op 29 oktober 2006 op het aller onverwachts tijdens een kerkdienst genezen. (zie hiervoor www.dinekesinke.nl)

Dineke is als pelgrim op pad gegaan, heeft heel veel gelezen, veel gedeeld met anderen en ontwikkelde daarin ook steeds meer oog en oor voor die ander. Ze heeft in eerste instantie als vrijwilliger mensen wier situatie drastisch is veranderd, begeleid. Gestimuleerd door anderen is zij op 3 maart 2004 een bureau gestart met de naam "EmmaŁs Pastorale Supervisie, Coaching en Intervisie".

In 2004 t/m 2006 heeft zij aan de Haagsche Hogeschool de post-HBO-opleiding Supervisie met veel plezier gevolgd en afgerond. Daarbij heeft ze veel bijscholingscursussen gedaan en doet dat nog steeds. Voorbeelden hiervan zijn:
 • Contextuele therapie
 • Gestalttherapie,
 • Refocussing,
 • Systemische opstellingen voor organisatie en familie, en
 • Transactionele Analyse.


 • Ze is geregistreerd Supervisor (nr. S 11824) bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en andere Begeleidingsvormen en ze is geregistreerd Pastoraal Zorgverlener bij Stichting Associatie van Christelijke Counselors-Nederland.


  Henri Nouwen: "Iemand genezen houdt de bescheiden maar ook zeer veeleisende opdracht in een vriendelijke open ruimte te scheppen en die ter beschikking te stellen aan de vreemdeling. Daar kan hij zich dan onbevreesd verdiepen in zijn verdriet en pijn en het vertrouwen vinden om in al zijn verwarring op zoek te gaan naar nieuwe wegen."
        


   
   
       
   
  © 2004-2020 Emmaus Pastorale Supervisie, Coaching en Intervisie
  Concept en Realisatie: Heinosoft
  Home
  Contact
   
   
  show overlay

  Emmaus Pastoraat heeft een nieuwe website


  Ga naar de nieuwe website op emmauspastoraat.nl >>

  Blijf op www.emmauspastoraal.nl >>